250 EURO KORTING OP BABBOE EN ANDERE AANBIEDINGEN IN MAART

5 jaar garantie

Wij geloven in de kwaliteit van de merken die we verkopen. Daarom geven we bij een aantal van die merken op alle elektrische fietsen drie jaar extra garantie. Dat betekent dus vijf jaar totale garantie.

Bij welke merken krijg je de extra garantie?

  • KOGA
  • Sparta
  • Batavus
  • Winora
  • Haibike
  • Lapierre
  • Ghost


Wat valt er onder die garantie


Alle elektrische onderdelen van je e-bike vallen onder het 5 jaar garantieplan. Indien er een onderdeel van je e-bike kapot gaat door een materiaalfout of een constructiefout, wordt je e-bike kosteloos gerepareerd. Je hoeft dan niets te betalen voor de vervangende onderdelen of voor de arbeid die nodig was voor de reparatie.

Ook garantie op de fietsaccu


De accu is één van de belangrijkste onderdelen van je elektrische fiets. Daarom valt een defect van de accu vanzelfsprekend ook onder het 5 jaar garantieplan. Slijtage van de accu niet.

Wat wordt er nog meer vergoed?


Gaat je e-bike kapot tijdens je vakantie in het buitenland en wordt deze in het buitenland gerepareerd? In dat geval worden uitsluitend de gebruikte onderdelen vergoed.

Wat te doen bij een defect?


1. Bied je e-bike aan bij de fietsenwinkel waar je hem hebt gekocht.
2. Toon je garantiecertificaat en vraag om reparatie onder het 5 jaar garantieplan.
3. De reparateur regelt alles met de garantieverlener. Je hoeft verder niets te doen!

E-bike onderhoud

Iedere e-bike heeft onderhoud nodig. Om het 5 jaar garantieplan in stand te houden is het van belang om de e-bike goed te onderhouden.
We vragen je dan ook om je e-bike ieder jaar, of iedere 4.000 kilometer (wat zich eerder voordoet) voor gewoon onderhoud aan te bieden bij de fietsvakhandel waar je de e-bike hebt gekocht. We raden je aan om je fietsvakhandel te vragen naar de mogelijkheden voor een onderhoudsovereenkomst. Laat je in ieder geval altijd informeren over de kosten voordat je onderhoud laat uitvoeren. De kosten van het reguliere onderhoud vallen niet onder het 5 jaar garantieplan.

Wie geeft deze garantie?


Het 5 jaar garantieplan wordt verleend en uitgevoerd door Accell Nederland B.V. Leenders Bike Totaal B.V. verzorgt de administratie voor het 5 jaar garantieplan.
Heel zorgeloos, heel zeker.

Kijk bij 'Algemene voorwaarden' voor de overige voorwaarden.