250 EURO KORTING OP BABBOE EN ANDERE AANBIEDINGEN IN MAART

In onze winkel hebben we naast fietsen ook een groot assortiment fietsaccessoires, onderdelen en kleding. Op dit moment kunnen we dit assortiment helaas nog niet laten zien op onze webshop. Dat gaat zeker komen, dus houdt de site in de gaten.

Met de accessoires zoals bijvoorbeeld fietstassen, fietsbellen, telefoonhouders etc. maak je de fiets compleet. We kunnen elk denkbare fietsaccessoire leveren. Ook fietsendragers van bijvoorbeeld Uebler hebben wij op voorraad. Dus ben je op zoek naar iets neem dan even contact met ons op.

Fietsendragers staan online en zijn te bestellen. Je kunt ze hier vinden.

Is een onderdeel van je fiets versleten en aan vervanging toe? Ook dan kun je bij ons terecht. We hebben alle onderdelen van fietskettingen tot remschijven en onderhoudsproducten en fietsgereedschap natuurlijk ook.

Als je fiets compleet is hoort daar fietskleding bij om het plaatje af te maken. Of het nu sportieve kleding is voor op een racefiets of mountainbike, een fietshelm of een regenpak voor op de fiets tijdens woon-werk verkeer. Je vindt het allemaal in onze winkel.

Bel ons gerust even op om te kijken wat we kunnen betekenen. En langskomen is natuurlijk nog beter, dan kunnen we je gelijk van dienst zijn.