Babboe

Babboe is een relatief jong Nederlands fietsenmerk. In 2007 kwam de eerste Babboe bakfiets op de markt. Het nummer 1 bakfiets merk van Nederland, ontwikkelt al bijna 15 jaar betaalbare en veilige bakfietsen. Het zijn de jonge ouders die als inspiratiebron dienen voor het maken van de ideale bakfiets. Heen en weer naar school, boodschappen doen, bij vriendjes spelen en nog veel meer. Daarnaast maakt Babboe ook een hele mooie bakfiets om je hond te vervoeren. Deze fiets is uitgevoerd met een loopplank zodat jij de hond niet in de bak hoeft te tillen. Voor ieder wat wils.

Wil je een bakfiets kopen dan ben je hier aan het juiste adres. Een Babboe e-bakfiets of bakfiets kun je uitproberen op onze eigen testbaan. Bekijk het aanbod online of kom langs in onze winkel voor het beste advies.

Deze producten staan nog niet online, maar zullen z.s.m. worden toegevoegd. Houdt de website in de gaten.
Voor 2022 hebben wij een grote voorraad besteld.
Wil je weten wanneer een bepaalde fiets geleverd kan worden en zie je hem niet online staan? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Geen producten gevonden...

Babboe fietsenwinkel

Als een van de weinige fietsenwinkels in Nederland hebben wij bij Leenders bijna alle soorten Babboe bakfietsen staan om te zien en uit te proberen. Daarnaast verkopen we natuurlijk alle accessoires en toebehoren zodat je jouw Babboe bakfiets helemaal naar eigen wens kan samenstellen.

Babboe fietsenwinkel