11 JUNI KOOPZONDAG 12.00 - 17.00

Batavus

Al sinds 1890 is Batavus een toonaangevend merk in hoogwaardige fietsen. Al meer dan honderd jaar rollen er in de fabriek in Heerenveen fietsen van de band. Kwaliteitsfietsen waarmee je zonder problemen de weg op kunt. Comfort en veiligheid staan bij Batavus voorop. Verder is het gebruik van moderne materialen en trendy kleuren gebruikelijk bij alle Batavus fietsen. Elke fiets heeft een eigen persoonlijkheid, dus er is altijd een Batavus fiets die bij je past.

Innovatief is Batavus ook, ze blijven zichzelf en de fietsen continu ontwikkelen. Fietsen van Batavus vallen regelmatig in de prijzen. Voorbeelden van vernieuwingen zijn de manier van lakken, de verende zadelpen en sinds kort de V-Light verlichting. Veilige achterverlichting in de vorm van een rode V om de fiets voor nog betere zichtbaarheid in het donker.

Al sinds 1890 is Batavus een toonaangevend merk in hoogwaardige fietsen. Al meer dan honderd jaar rollen er in de fabriek in Heerenveen fietsen van de band. Kwaliteitsfietsen waarmee je zonder problemen de weg op kunt. Comfort en veiligheid staan...

Minder lezen Meer lezen

Sorteer 250 artikelen op

Batavus fietsen: de perfecte tweewieler

Fietsen zijn een van de meest populaire en veelzijdige manieren om je te verplaatsen. Of het nu gaat om het vervoeren van spullen of om de kinderen van school op te halen, je hebt de juiste fiets nodig. Wij hebben de perfecte tweewieler voor jou. Onze Batavus fietsen maken van elke rit naar de stad een plezierige rit.

Batavus stadsfietsen

Stadsfietsen worden goed gebruikt voor het fietsen en pendelen in de stad. Een stadsfiets is een type fiets dat voornamelijk wordt gebruikt voor verplaatsingen in stedelijke gebieden, net als de reguliere fiets. De Batavus stadsfietsen zijn gebouwd met het oog op comfort en functionaliteit. De meeste stadsfietsen gebruiken minder versnellingen dan racefietsen of elektrische sportieve fietsen en hebben vaak voorzieningen zoals een doortrapframe, kettingkast of fietstassen. Zo hebben we bijvoorbeeld de Batavus Dinsdag D53 N7 een ware eyecatcher of de Batavus Fonk D53 N3 een hippe alleskunner!

Batavus elektrische fietsen om het hoge tempo van het leven bij te houden

De elektrische fietsen van Batavus zijn gebouwd om het hoge tempo van je dagelijkse leven bij te houden. Er is meer nodig dan een motor om een geweldige elektrische fiets te maken. Het vereist techniek, innovatie en design. Dat is precies wat je terugvindt bij Batavus elektrische fietsen. Bovendien worden Batavus elektrische fietsen geleverd met twee jaar garantie en drie jaar extra garantie vanuit Leenders Bike Totaal, dus in totaal vijf jaar garantie.

Afstanden leggen met Batavus Elektrische stadsfietsen

Of je nu een ontspannen ritje wilt maken of een lange afstand wilt afleggen, wij hebben de ideale Batavus stadsfiets voor jou. Met een verscheidenheid aan verschillende modellen vind je zeker de perfecte fiets voor jou. Met bepaalde kenmerken zijn de elektrische stadsfietsen het meest geschikt voor korte en lange afstanden in dichtbevolkte stedelijke omgevingen. De Batavus elektrische stadsfietsen zijn licht en wendbaar zoals de Batavus Suerte Ego 11 of de Batavus Velder E-Go Power Plus.

Batavus elektrische sportieve fietsen

Ben je een sporter die een krachtige elektrische sportieve fiets nodig heeft of wil je gemakkelijk de heuvels op en neer? Wij hebben Batavus elektrische sportieve fietsen die je nodig hebt! Als je snel moet rijden op zowel verhard als offroad terrein, dan hebben we precies wat je zoekt. De heuvels oprijden zonder dat je je in het zweet hoeft te werken! Bekijk voor je volgende race of fietstocht onze Batavus elektrische fietsen.

Ervaar Batavus bij Leenders Bike Totaal

We zijn er trots op dat we een breed scala aan modellen beschikbaar hebben in verschillende kleuren. Alle modellen worden geleverd met functies zoals: schijfremmen, Shimano-componenten, aluminium frames en tal van andere voorzieningen die zijn ontworpen om de rit soepel en comfortabel te maken. In onze winkel heeft Batavus een mooie eigen plek. Hier staan alle dames fietsen en herenfietsen uitgestald en kun je kijken welke Batavus fiets je het meeste aanspreekt. De Batavus elektrische fietsen staan hoog aangeschreven. We hebben meerdere fietsen en elektrische fietsen op voorraad staan. Zo kun je goed vergelijken en natuurlijk kun je op elke fiets even een rondje rijden om uit te proberen.