Batavus

Batavus is als oer-Hollands fietsenmerk niet meer weg te denken. Al meer dan honderd jaar rollen er in de fabriek in Heerenveen fietsen van de band. Kwaliteitsfietsen waarmee je zonder problemen de weg op kunt. Comfort en veiligheid staan bij Batavus voorop. Verder is het gebruik van moderne materialen en trendy kleuren gebruikelijk bij alle Batavus fietsen. Elke fiets heeft een eigen persoonlijkheid, dus er is altijd een Batavus fiets die bij je past.

Innovatief is Batavus ook, ze blijven continu doorontwikkelen. Fietsen van Batavus vallen regelmatig in de prijzen. Voorbeelden van innovaties zijn de manier van lakken, de verende zadelpen en onlangs de V-Light verlichting. Veilige achterverlichting in de vorm van een rode V om de fiets voor nog betere zichtbaarheid in het donker.

Wil je een Batavus fiets kopen dan ben je hier aan het juiste adres. Een Batavus e-bike, moederfiets of transportfiets kun je uitproberen op onze eigen testbaan. Bekijk het aanbod online of kom langs in onze winkel voor het beste advies.

Batavus is als oer-Hollands fietsenmerk niet meer weg te denken. Al meer dan honderd jaar rollen er in de fabriek in Heerenveen fietsen van de band. Kwaliteitsfietsen waarmee je zonder problemen de weg op kunt. Comfort en veiligheid staan bij...

Minder lezen Meer lezen

Sorteer 36 artikelen op

  • Aanbieding
  • + 5 jaar garantie
  • Web-only

Batavus E-Go Stratos Rt H57

     2.499,-  2.149,- EURO

    Batavus fietsenwinkel

    In onze winkel heeft Batavus een mooie eigen plek. Hier staan alle dames fietsen en herenfietsen uitgestald en kun je kijken welke Batavus fiets jou het meeste aanspreekt. De Batavus elektrische fietsen staan hoog aangeschreven. Wij hebben meerdere ebikes op voorraad staan. Zo kun je goed vergelijken en natuurlijk kun je op elke fiets even een rondje rijden om uit te proberen.