250 EURO KORTING OP BABBOE EN ANDERE AANBIEDINGEN IN MAART

Bird

Bird is een Amerikaans merk en opgericht in 2017. Bird is snel groot geworden met de ontwikkeling van elektrische deelsteps. De kennis en ervaring die ze op hebben gedaan tijdens de productie hiervan hebben ze nu gebruikt om ook Bird e-bikes te maken. De Bird Bike is ontworpen door Bird’s eigen team van ingenieurs met enorme ervaring in ruimtevaart- en automotive. De elektrische fiets voldoet aan de hoogste veiligheidseisen in z’n klasse. De Bird elektrische fiets is voorzien van een achternaafmotor van Bafang van 250 watt, fijne ondersteuning tot 25 kilometer en heeft een actieradius van ongeveer 80 kilometer. Een dashboard met achtergrondverlichting op het stuur en ingebouwde LED verlichting maken de fiets compleet. Door de achternaafmotor voelt de Bird Bike alsof je altijd heel makkelijk fietst, veilig en natuurlijk.

Wil je een Bird fiets kopen kom dan langs in ons ebike center. Je kunt een proefritje maken en we leggen je graag uit waarom je voor een Bird e-bike zou moeten kiezen.

Bird is een Amerikaans merk en opgericht in 2017. Bird is snel groot geworden met de ontwikkeling van elektrische deelsteps. De kennis en ervaring die ze op hebben gedaan tijdens de productie hiervan hebben ze nu gebruikt om ook Bird e-bikes te...

Minder lezen Meer lezen

Sorteer 3 artikelen op

  • Aanbieding

Bird Bike A-Frame

 1.999,-  1.799,-
  • Aanbieding

Bird Bike A-Frame

 1.999,-  1.799,-
  • Aanbieding

Bird Bike A-Frame

 1.999,-  1.799,-

Bird elektrische fietsen

Op dit moment heeft Bird twee modellen e-bikes. Een herenmodel met horizontale stang, het zogenoemde A frame en een dames model, het zogenoemde V frame. De Bird elektrische fiets is de perfecte fiets om te gebruiken voor woon werk verkeer en in het weekend lekker de stad te verkennen.