LEENDERS LAGE PRIJZEN FESTIVAL

Het wachten is voorbij: stap nu op je nieuwe e-bike!

Door Jeroen Dammers - 04 feb. 2022
Fietsen op voorraad

Goed nieuws: de tijd dat je maanden moest wachten op een nieuwe e-bike laten we achter ons! Een aantal e-bike modellen van bijvoorbeeld Batavus, KOGA en Sparta zijn bij de start van 2022 direct uit voorraad leverbaar voor consumenten in Nederland en België. Fiets jij stralend het voorjaar in op een nieuwe e-bike? Het kan!

Waar de lange levertijd op elektrische fietsen begin vorig jaar nog een groot probleem was, belooft 2022 een prachtig fietsjaar te worden. Bij Accell Western Europe is in 2021 keihard gewerkt om de productie van de elektrische fietsen flink op te schroeven. “In ons productieproces en de -planning hebben we zo goed mogelijk geanticipeerd op de toegenomen vraag van e-bikes en rekening gehouden met de uitdagingen rondom beschikbaarheid van onderdelen,” aldus Epco Vlugt, Regional Director Accell Western Europe. Ben jij op zoek naar een fiets van Batavus, KOGA of Sparta? Dan is het goede nieuws dat vele e-bikes nu uit voorraad leverbaar zijn!

De beschikbaarheid van de uit voorraad leverbare modellen van Batavus, Sparta en KOGA geldt voor een beperkt aantal e-bikes. Wij hebben ze hier voor je op een rijtje gezet. Per merk gaat het concreet om de volgende elektrische fietsen:

Batavus: Velder E-go Power, Finez E-go Active Plus, Finez E-go Power en de Finez E-go Power Exclusive

Sparta:
c-GRID en de a-SHINE

KOGA:
E-Nova Evo, E-Nova Evo PT, E-Nova Evo PT Automatic, E-Nova Evo PT Pro en de E-Nova

Natuurlijk zijn er zeker ook nog andere opties en zijn er ook van andere merken fietsen leverbaar, zoals bijvoorbeeld Winora. Kom langs om het aanbod te kijken en een proefrit te maken. Onze adviseurs helpen je graag.