LEENDERS LAGE PRIJZEN FESTIVAL

Ontdek de 6 merkbeloften van KOGA

Door Jeroen Dammers - 03 jan. 2022
KOGA monteur 1

Het merk KOGA staat voor 100% Nederlandse kwaliteit. Premium kwaliteit en service sinds 1974. Ontworpen én handgemaakt in Nederland. Alleen KOGA biedt handgemaakte en state of the art ontworpen fietsen die je prestaties verhogen.

“Fietsen dat is voor mij: het verbeteren van mijn prestaties. Daarom verlang ik naar een stijlvolle fiets van premium kwaliteit. Een fiets om trots op te zijn.”

1. Handgemaakt door één toegewijde "master mechanic"

Een essentieel onderdeel van het hoogwaardige productieproces is het vakmanschap van de KOGA monteurs. Elke KOGA-fiets wordt door één monteur met de hand opgebouwd. KOGA selecteert en traint professionals op basis van hun vaardigheden en oog voor detail. Het resultaat is een fiets die is afgestemd op de wensen van fiets-connaisseurs. Bij elke KOGA-fiets zit een fietspaspoort met de naam en foto van de master mechanic die jouw fiets heeft gebouwd.

2. Ontworpen door fietsdesign experts

De KOGA designers en ingenieurs zijn experts in hun vakgebied. Ze zijn zelf wild van fietsen en kunnen behoeften van consumenten doorvertalen naar geavanceerde producten en oplossingen.

3. Lichtgewicht ontwerp, met wortels in de wielersport

Door een nauwe samenwerking met professionele wielersportteams is KOGA in staat om de fietsen tot in de puntjes te perfectioneren. Alle modellen zijn uitzonderlijk licht en glad afgewerkt, dankzij de naadloze integratie van componenten en onderdelen, en brengen professionele wielrenners naar de wereldtop.

4. Alles in het teken van perfectie

Elk frame, elk component en elk onderdeel is ontwikkeld om als één naadloos geheel te functioneren. Deze holistische aanpak leidt tot hoogwaardige kwaliteitsfietsen die tot in de kleinste details zijn geoptimaliseerd. KOGA-fietsen beschikken niet alleen over superieure rijeigenschappen met optimaal comfort en maximale controle, maar zien er ook nog eens strak en trendy uit. Het beste van twee werelden.

5. 100% getest voor superieure kwaliteit

Prototypes en eerste productiemodellen worden in het eigen Quality Center getest door een toegewijd testteam dat gebruikmaakt van de modernste apparatuur. Alle nieuwe fietsen worden intensief getest onder echte gebruiksomstandigheden. Dit betekent dat elke KOGA-fiets die de fabriek verlaat, 100% getest en gecontroleerd is en perfect functioneert.

6. De klant staat centraal en krijgt levenslange garantie*

KOGA wil fietsen maken waar jij blij van wordt. Bij een vraag of serviceverzoek wordt er dan ook alles aan gedaan om je te helpen. Alles draait om jouw tevredenheid, zodat je zorgeloos op pad kunt.

*KOGA biedt levenslange garantie op het frame (met uitzondering van carbon). Ga voor de garantievoorwaarden naar koga.com.