LEENDERS LAGE PRIJZEN FESTIVAL

Welke kleurrijke Sparta e-bike past bij jou? Ontdek het in deze blog!

Door Jeroen Dammers - 23 dec. 2021
Sparta banner

Als merk dat de eerste elektrische fiets op de markt bracht, is Sparta een pionier op het gebied van e-bikes. Van de destijds revolutionaire Sparta ION tot de nieuwe kleurrijke c-GRID: de blikvanger in de huidige collectie. Sparta heeft een passie voor e-bikes en een grote liefde voor kleuren. Dat zie je duidelijk terug als je de collectie Sparta e-bikes bekijkt in onze webshop!

Welke Sparta e-bike past bij jou?

Doordat de e-bikes van Sparta zijn opgedeeld in verschillende series, kom jij er binnen no-time achter welke soort e-bike bij jou past! Er zijn drie series:

  • Sparta A-serie (Allround)
  • Sparta C-serie (City)
  • Sparta D-Serie (Distance)

Sparta A-serie (Allround)

Binnen de allround serie vind je een breed aanbod aan e-bikes met een comfortabele zithouding voor alle dagelijkse ritten. Perfect als je de elektrische fiets gebruikt als je even naar de winkel moet voor een boodschap, maar ook als je een mooie fietstocht wilt maken.

Sparta C-serie (City)

Zoals de naam je al doet vermoeden zijn deze e-bikes helemaal city-proof! Ze zijn voorzien van een clean en stoer design waarmee je gezien wilt worden. Zeer wendbaar, onderhoudsvrij en speciaal ontworpen om de drukte van de stad te trotseren.

Sparta D-serie (Distance)

Leg je flink wat kilometers af en heb je behoefte aan een flinke dosis power? Dan zijn de e-bikes uit de D-serie perfect voor jou! Ze bieden de ultieme combinatie tussen comfort en sportiviteit.

Laat je zien op een Sparta!

Het gebruik van kleurgroepen die naadloos aansluiten bij de Sparta-series zorgt ervoor dat je er uitspringt in de drukke stad op een Sparta e-bike. Geen statige modellen in standaard kleuren, maar stijlvolle modellen met nèt dat beetje extra power. E-bikes die de show stelen en niets weg hebben van het model dat je oma in de schuur heeft staan! Een goed voorbeeld is de Sparta c-GRID Energy in de opvallende kleur oranjerood. Of je nu onderweg bent naar kantoor, je favoriete koffiebar in de stad of de sportschool; met deze e-bike kom je altijd vol energie op je bestemming!

Naast andere gave tinten als blauw, grijs en groen, is vrijwel elke Sparta e-bike ook in de kleur zwart verkrijgbaar. De kleur van kracht die veel Sparta e-bikes de WOW-factor geeft! Check bijvoorbeeld de d-BURST Energy: een superkrachtige, slimme urban commuter voor jouw dagelijkse ritten die in de kleur zwart geweldig tot zijn recht komt.

Omdat de e-bikes van Sparta gemaakt zijn om je te verplaatsen in de urban-jungle, zie je de patronen van de stad terug op de fietsen! Op het merklogo bijvoorbeeld, maar ook op de toffe snelbinders. Je herkent vast de lijnen die je op het asfalt ziet!


Klik hier om de gehele Sparta collectie te bekijken! Een Sparta e-bike of speed pedelec kun je uitproberen op onze eigen testbaan. Bekijk het aanbod online of kom langs in onze winkel voor het beste advies.