LEENDERS LAGE PRIJZEN FESTIVAL

Bouw update 1: begonnen met slopen

Door Jeroen Dammers - 30 nov. 2021
Verbouwing update 1

Eindelijk zijn we dan begonnen. Op social media kon je al zien dat het aankondigingsbord geplaatst werd in onze achtertuin, maar nu is het echte werk van start gegaan. Zoals bij de meeste verbouwingen beginnen we voornamelijk met slopen, om uiteindelijk weer op te kunnen gaan bouwen. Aan de voorkant (of achterkant het is maar hoe je het bekijkt) wordt een kleine hoek van het "Schumer gebouw" afgebroken. Hierdoor zal meer parkeerruimte ontstaan en kan er makkelijker om het hele gebouw gereden worden. Daarnaast zijn dit voorbereidende werkzaamheden voor het dichtmaken van het open stuk tussen beide gebouwen. In fase 1 zal dit gerealiseerd moeten worden. De verwachting is dat dit enkele weken zal duren.

Eind januari zou het staal binnen moeten komen waardoor we ook met het verbinden van de bovenverdiepingen kunnen beginnen. Zoals bekend is het afwachten met het leveren van bouwmaterialen, dus duim met ons mee.

Aan de binnenzijde van het Schumer gebouw wordt ook al het nodige werk verricht. Uiteindelijk zullen de vloeren en de plafonds eruit gaan en vervangen worden zodat we dezelfde stijl van het huidige pand kunnen doortrekken. Al met al een megaklus.

We proberen de overlast tot een minimum te beperken. Op dit moment vinden de werkzaamheden voornamelijk plaats in het nieuwe deel, dus klanten zouden hier weinig tot geen overlast van moeten ondervinden.

Over twee weken zullen we weer even een nieuwe update doen. Kijken of je dan al de verschillen kunt zien. Op naar 6000 m2 tweewielerplezier!