LEENDERS LAGE PRIJZEN FESTIVAL

Bouw update 3: op naar een bijzonder jaar

Door Jeroen Dammers - 04 jan. 2022
Beton 1

Het is 2022! Een bijzonder jaar gaat het worden. We gaan groeien van 3000 naar 6000m2. Een complete verbouwing waarbij de outlet, de elektrische mountainbikes en de elektrische bakfietsen een nieuwe plek krijgen. Ook het magazijn en de werkplaats gaan op de schop. Kortom, grootste plannen met de winkel. En dat is niet het enige, we zijn ook druk bezig met de online omgeving. Online een fiets kopen wordt nu snel mogelijk. Zo kan iedereen in Nederland profiteren van ons prachtige aanbod fietsen.

We hebben niet stilgezeten de afgelopen weken. De bouwvakkers hebben net voor hun kerstreces het beton nog gestort. Daarna konden ze genieten van een welverdiend kerstdiner en aansluitend oliebollen tijdens oud & nieuw. Met al dat extra gewicht zullen ze graag snel weer aan de slag willen. En die extra kilo's zullen er hier snel afvliegen want er is genoeg te doen. Op Facebook hebben we een filmpje geplaatst van het beton storten en op Insta maakt collega Maarten Spijker vlogjes. Check de links!

Het wachten is nu op de levering van het staal. Als alles volgens planning verloopt dan komt dat eind januari ongeveer. Daarna kunnen de mannen weer aan het werk en gaan ze beginnen met het dichtmaken van het tussenstuk. Bij de volgende update hopen we daar meer van te kunnen laten zien.