LEENDERS LAGE PRIJZEN FESTIVAL

Bouw update 4: alles volgens planning

Door Jeroen Dammers - 02 feb. 2022
Betonvloer

Een groot wijs man zei ooit eens "I love it when a plan comes together", google maar eens. De jongeren onder ons zullen zich misschien afvragen, wie is die oude man, maar de meeste mensen zullen weten over wie het gaat. En zijn uitspraak is een mooie om te gebruiken, want alles komt samen en alles loopt nog steeds volgens planning. Complimenten aan iedereen die bij dit project betrokken is.

Sinds de laatste update is er veel gebeurd. Zoals je hebt kunnen zien op Facebook, kwam het staal op tijd en is de basis constructie neergezet in het tussenstuk. En vandaag zijn we begonnen met de volgende stap. In alle vroegte kwam de grote broer van de tweeling die eerder bij het plaatsen van het stap betrokken was. Blijft toch mooi om zo'n machtige machine aan het werk te zien. Vrachtwagens staan in de rij met betonplaten voor de verdiepingsvloer, die nu snel vorm begint te krijgen. Aan het einde van vandaag zou alles op zijn plaats moeten liggen en kan er ook begonnen worden met de benedenvloer.

Daarna is dan de staalconstructie op de verdiepingsvloer aan de beurt en dan zou eind volgende week al alles zo'n beetje dicht moeten zijn.

Blijf voor beelden onze website en social media in de gaten houden. De beelden zullen mooier en mooier worden, want collega Floris heeft sinds kort de beschikking over een drone waar hij geweldige filmpjes mee kan maken!