LEENDERS LAGE PRIJZEN FESTIVAL

Bouw update 5: sneakpreview

Door Jeroen Dammers - 18 feb. 2022
Sneak emtb afdeling

Waar gaan we die kasseien voor gebruiken vroegen we op Facebook. Nou, iets heel gaafs, op de eerste verdieping in de nieuwbouw gaan we een heuse (e)mtb testbaan aanleggen met echte kasseien, verhogingen en een bocht gemaakt van houten planken. Uniek in Nederland! Zo kun je perfect verschillende elektrische mountainbikes en gewone mtb's testen om te kijken welke het beste bij jouw wensen aansluit en zelf ervaren wat de verschillen zijn.

Nu beschikken we in ons e-bike center op de eerste verdieping dus over twee interne testbanen. We hadden al de testbaan voor gewone e-bikes en straks dus ook een nieuwe voor de sportieve fietsen.

Er is veel gebeurd in korte tijd. Zoals je kunt zien is het dak bijna dicht en zijn de panden met elkaar verbonden. Ook aan de binnenkant gebeurt veel. Er wordt hard gewerkt om alles klaar te maken voor de volgende fase. Heel binnenkort zal de doorbraak gemaakt worden zodat de verdiepingen aansluiten. Dan zit het meeste grove werk er wel op en kan er gewerkt worden aan de indeling en uiteindelijk de inrichting.

Er komt nog veel meer moois, beneden in het nieuwe deel krijgt onze outlet afdeling een nieuw onderkomen en wordt er een "wereld van bakfietsen" gecreëerd. Zo kunnen we vele bakfietsen neerzetten en kun je zien en zelf testen wat voor jou de beste bakfiets is. Met recht kunnen we zeggen dat we een (elektrische) bakfietsen specialist zijn. En ook aan de interne mens wordt gedacht. In een nieuwe horeca hoek kun je genieten van een goede kop koffie en eventueel wat werk doen in een van de ingerichte werkplekken, als je even moet wachten op onderhoud of reparatie van je fiets.

We begrijpen dat je graag wilt zien hoe al dat moois eruit komt te zien. Meer sneakpreviews volgen later, dus blijf de site in de gaten houden!