LEENDERS LAGE PRIJZEN FESTIVAL

Bouw update 6: doorbraak

Door Jeroen Dammers - 14 mrt. 2022
Beton vloer

Tijd voor een nieuwe update. Er is een doorbraak in het proces, letterlijk, want deze week gaan we er een geheel van maken. Muren zullen worden doorgebroken zodat de begane grond en de verdieping samensmelten.

Vandaag is er nog een belangrijke stap gezet. Het beton voor de vloeren is namelijk gestort. Zowel voor de begane grond als de eerste verdieping. Verder is er hard gewerkt de afgelopen maand. Zo is de schilder binnen aan de slag geweest. Heel het plafond van de aanbouw (en dat is best veel plafond) is geschilderd en ook een deel van de muren is al bewerkt. Allemaal voorwerk voor later. Ook de ruimtes binnen krijgen steeds meer vorm. Op de afbeelding met het rode tapijt komt straks de (e-)mtb testbaan, waar we in het vorige blog een sneakpreview van lieten zien.

Nu het einde in zicht is wordt ook de invulling meer en meer concreet. Het is mooi om te zien dat de merken ons idee omarmen en graag hun bijdrage willen leveren om hun merk op een mooie manier neer te zetten, binnen de sfeer die we voor ogen hebben.

Wekelijks vindt er topoverleg plaats tussen ons management en de ontwerpers. Er zal veel gewerkt worden met groen en natuurlijke materialen. Dit om de sfeer van buiten naar binnen te halen en de fietser zoveel mogelijk een realistisch gevoel te geven.

Eind maart/ begin april moet de oplevering plaatsvinden en mogen de mensen van de inrichting aan de slag. Of we dat gaan halen laten we weten in ons volgende blog!