LEENDERS LAGE PRIJZEN FESTIVAL

Bouw update 7: einde in zicht

Door Jeroen Dammers - 07 apr. 2022
Emtb testbaan

Eind maart/ begin april zeiden we in onze laatste update. Dat gaan we net niet halen, het wordt een weekje, maximaal twee weken later. Maar daar zijn we nog erg tevreden mee. De firma Wilmink Oosterveld heeft geweldig werk geleverd, nu kunnen anderen aan de slag. De schilders waren al begonnen, die gaan nu weer verder. Een deel van nieuwe signing buiten is al aangebracht, als niet duidelijk is waar je je moet melden voor de werkplaats straks dan wordt het tijd voor een nieuwe bril :). Ook het leggen van de vloeren is gestart.

Grootste uitdaging is natuurlijk het parcours van de nieuwe testbaan. Zoals je op de foto rechtsonder kunt zien begint deze al vorm te krijgen, met als hoogtepunt het stukje echte kasseien. Daarnaast komt er later nog een houten bocht om je het echte trail gevoel te geven.

De komende weken wordt verder de laatste hand gelegd aan de nieuwe werkplaats en inrichting van het magazijn. Wij hoeven niet naar de sportschool voorlopig, want bijna elke dag moeten fietsen weer verplaatst worden om ruimte vrij te maken zodat men weer aan het werk kan.

Dan is het wachten op de inrichting, die zal ergens in mei komen, wat ons betreft hoe eerder hoe beter. Wij kunnen niet wachten. Uiteraard komt er een feestje, maar daarover later weer meer!