LEENDERS LAGE PRIJZEN FESTIVAL

Bouw update 8: finishing touch

Door Jeroen Dammers - 03 mei 2022
Blog hoofd bijna klaar

Een van de laatste updates, we werken nu echt naar het einde. Zowel aan de buitenkant als de binnenkant wordt nu gewerkt aan de afwerking. Aan de buitenkant is de beplating vervangen en is aan beide kanten van het pand een nieuw logo geplaatst. Zo zijn we vanaf de straat goed zichtbaar en hoef je niet meer blind op je navigatie af te gaan als je vanuit Noord-Holland je Specialized elektrische mountainbike op komt halen. Die klanten zijn er echt trouwens, vanuit het hele land en zelfs vanuit België komen fietsfanaten naar onze winkel toe. Simpelweg omdat er weinig andere fietsenwinkels zijn die zo'n compleet assortiment hebben staan om uit te proberen. En op onze testbanen voor zowel fietsen als (e) mtb's wordt het een feestje om verschillende fietsen uit te proberen om te kijken wat het beste bij jou past. En als er binnen kans op file vorming is dan ga je gewoon lekker even naar buiten om een rondje te fietsen.

Ok, tot zover even de commerciële boodschap, terug naar de vooruitgang van de verbouwing. Op Facebook kon je al zien dat diverse merken begonnen zijn met het inrichten van hun stukje winkelvloer. Het geeft een mooi beeld hoe de sfeer gaat worden. De twee panden zijn nu echt een geheel, zowel boven als beneden kun je nu van de ene naar de andere kant lopen. Het geeft gelijk een goed beeld hoe groot het eigenlijk wordt, heerlijk die ruimte. Zo krijgen de fietsen de ruimte die ze verdienen.

Deze week worden de vloeren gelegd. Op een andere locatie is begonnen met het maken van de meubels die in de bakfiets wereld komen en in het nieuwe horeca deel. Zodra die in de winkel staan kunnen we echt een datum inplannen voor de nieuwe start. Hopelijk kunnen we die in een volgend blog gaan noemen, dit laten we natuurlijk niet zomaar voorbij gaan!