LEENDERS LAGE PRIJZEN FESTIVAL

Nieuw bij Leenders: Urban Arrow bakfietsen

Door Jeroen Dammers - 03 apr. 2023
Urban arrow intro bakfietsen

Urban Arrow hoefde niet lang na te denken toen ze onze mooie nieuwe bakfietsen afdeling zagen. Vanaf deze week is dit Nederlandse merk bakfietsen ook te koop bij Leenders Bike Totaal. Urban Arrow maakt al bakfietsen sinds 2010. Met als doel een makkelijk wendbaar, stevig voertuig te ontwikkelen voor gebruik in de stad. En dat ze succesvol zijn, blijkt wel uit de verkochte aantallen. Per jaar komen er in de hele wereld duizenden Urban Arrow bakfietsen bij op de weg. Zowel ouders die de fiets gebruiken voor veilig vervoer van hun kinderen als zakelijke gebruikers zijn enthousiast. En wij dus ook, we vertellen je graag wat meer over dit Amsterdamse bakfietsen merk.

Bakfiets van het jaar 2023

Urban Arrow wordt als fietsmerk al jarenlang gewaardeerd in de branche. Dat ze kwaliteit leveren blijkt maar weer uit de uitverkiezing tot "bakfiets van het jaar 2023". De Urban Arrow Family Performance Plus werd door de RAI uitgeroepen tot de beste fiets in het segment bakfietsen.

urban arrow bakfiets van het jaar

Urban Arrow bakfiets zelf samenstellen

Een Urban Arrow bakfiets stel je naar eigen wens samen. Hou je meer van zwart of wit? Wil je een sterkere motor eronder voor meer ondersteuning tijdens het fietsen? Geen probleem, je hebt keuze uit vier verschillende motoren. Verder zijn er veel accessoires toe te voegen. Natuurlijk mag een regentent of afdekhoes niet ontbreken. En helemaal compleet maak je de Urban Arrow elektrische bakfiets met een extra bankje of Maxi Cosi adapter afhankelijk van de leeftijd van je kinderen. Bij ons kun je een proefrit plannen en daarna gaan we zitten om jouw ideale Urban Arrow bakfiets samen te stellen.

Urban Arrow Cargo

Urban Arrow heeft naast elektrische bakfietsen voor particulieren ook een optie voor de zakelijke markt: de Urban Arrow Cargo lijn. Deze elektrische bakfietsen voor bedrijven kunnen tot wel 270kg vervoeren. Als je bedrijf behoefte heeft aan een vervoermiddel in een dichtbevolkt stedelijk gebied dan is deze bakfiets de oplossing voor jou. In een drukke stad is een elektrische bakfiets efficiënter dan welk ander vervoermiddel ook. Je kunt kortere routes nemen, bent duurzamer bezig en je kunt tot wel 33% meer leveringen doen per uur. Denk qua toepassingen aan het bezorgen van pakketjes, service mogelijkheden, het bezorgen van eten of zelfs service in de zorg.

Urban Arrow bakfiets aanbieding

De uitverkiezing tot bakfiets van het jaar valt mooi samen met de start van onze samenwerking. Tot en met 30 april 2023 krijg je namelijk bij aankoop van een Urban Arrow Family bakfiets een accessoirepakket ter waarde van 597 euro cadeau. Het pakket bestaat uit een regenhuif plus, een extra bankje en een vloermat. Dat is mooi meegenomen toch?

Leenders Bike Totaal is specialist in de verkoop en onderhoud van elektrische bakfietsen. Dankzij het complete aanbod met merken naast Urban Arrow als Babboe en Carqon kun je bij ons zeker een bakfiets vinden die bij je past. Het grote voordeel is dat je alle bakfietsen uit kunt proberen. Van bijna elke bakfiets is een testmodel aanwezig. Dus twijfel je over een bepaalde fiets of een bepaald merk plan dan een proefrit in zodat je de verschillen tussen de fietsen zelf kunt ervaren.

Urban Arrow bakfietsen