LEENDERS LAGE PRIJZEN FESTIVAL

Bosch Performance Line CX Race Limited Edition

Door Jeroen Dammers - 29 sep. 2022
Performance line cx race limited edition 1

Ben je een fanatieke e-mtb'er of misschien zelfs wel professioneel mountainbiker? Dan moet je blij worden van dit nieuws. Bosch komt namelijk met een e-bike motor speciaal voor elektrische mountainbikes! De Bosch Performance Line CX Race is perfect om in te zetten tijdens wedstrijden. De motor helpt op de steilste en technisch meest uitdagende trails. Tijdens lange ritten met veel hoogtemeters is de Bosch Performance Line CX Race op zijn best. De nieuwe race modus is alleen te gebruiken in combinatie met deze fietsmotor en verlegt de grenzen.

100% Pure Power

Met 2,75 kg totaalgewicht en 85 Nm is het racekarakter van de Bosch Performance Line CX Race Limited Edition bij uitstek geschikt voor zware eMTB wedstrijden. De drive unit van het smart systeem is ontwikkeld voor de steile en technische paden en op lange ritten met veel hoogtemeters. Het systeem maakt direct aanzetten na een bocht mogelijk, net als zo snel mogelijk schakelen en fietsen. Je hebt meer controle bergop en bergaf, springen met de fiets ging niet eerder zo makkelijk en moeilijke stukken neem je met gemak.

Hill Hold

Met de Hill Hold functie voorkom je dat je elektrische mountainbike onbedoeld terugrolt bij het lopen op extreem steile hellingen en onbegaanbare stukken. Tijdens een zware en lastige klim kun je je eMTB lopend veel gemakkelijker duwen en sneller vooruit komen. Verder kun je in extreem krappe en steile bochten de terugrolbeveiliging doelgericht gebruiken om de e-mtb bijvoorbeeld gecontroleerd te verplaatsen.

Deze motor tem je niet zomaar. Je moet echt wat in je mars hebben om om te gaan met deze krachtige motor. De Bosch Performance Line CX Race Limited Edition is ontwikkeld samen met professionele e-mtb'ers. Je techniek moet van hoog niveau zijn om het vermogen onder controle te houden.