LEENDERS LAGE PRIJZEN FESTIVAL

Met deze (fiets)tips maak je er een stralende Moederdag van!

Door Jeroen Dammers - 04 mei 2022
C Grid moederdag

Moederdag: een dag om je moeder in het zonnetje te zetten en volop te genieten. Wij geven je een aantal tips om er een stralende dag van te maken.

Zet je moeder in het zonnetje!

Wil jij graag iemand in het zonnetje zetten op Moederdag? Sparta en Batavus organiseren op Instagram een leuke winactie. Neem een kijkje op Instagram en wie weet ben jij wel de gelukkige!

Trek er op uit

Al eens een dagje naar de Veluwe geweest of is er een Nederlandse stad die je nog weleens zou willen bezoeken? Onze tip: trek er lekker op uit en neem je moeder mee voor een dagje sightseeing. Dat gaat ze zeker leuk vinden.

Nederland fietsland

Maak van Moederdag een fietsdag! Nederland is het fietsland en waar je ook woont, er is altijd een mooie fietsroute bij je om de hoek. Op deze website vind je honderden mooie fietsroutes voor een ontspannen tochtje met je familie of vrienden.

Tot slot: enkele tips voor je fietstochtje

Tot slot nog een paar tips om niet voor onaangename verrassingen te staan en er een stralende en ontspannen Moederdag van te maken!

✓ Check je bandenspanning. Het fietst comfortabeler. Heb je een e-bike? Dan gaat je accu ook nog eens langer mee!

✓ Laat je fiets weer mooi glimmen door deze eerst even af te nemen met een doekje.

✓ Heeft je fiets een riem i.p.v. ketting? Je verwijdert het vuil dan gemakkelijk met een doek of tuinslang.

✓ Zorg ervoor dat je accu is opgeladen als je een e-bike hebt

✓ Check nog even je onderdelen: banden, verlichting, accu, slot en remmen. Iets niet goed? Kom gerust even langs voor een check of onderhoudsbeurt!