LEENDERS LAGE PRIJZEN FESTIVAL

Brekr

Brekr elektrische fiets en elektrische brommer

Brekr is een jong Nederlands merk uit de Achterhoek dat gespecialiseerd is in elektrische voertuigen. Brekr is afgeleid van het woord "brekken", wat in het Achterhoeks staat voor maximaal plezier maken. Een Brekr houdt van voertuigen op wielen, hoeveel wielen maakt niet uit, en is een beetje een vrijbuiter. Genieten, zichzelf en het leven niet te serieus nemen past bij Brekr.

Op dit moment heeft Brekr twee modellen in ontwikkeling: Brekr Model F en Brekr Model B. Elektrische voertuigen met een herkenbaar design waarin historie en toekomst samenkomt.

Brekr elektrische fiets en elektrische brommer

Brekr is een jong Nederlands merk uit de Achterhoek dat gespecialiseerd is in elektrische voertuigen. Brekr is afgeleid van het woord "brekken", wat in het Achterhoeks staat voor maximaal plezier maken. Een Brekr houdt van voertuigen op wielen,...

Minder lezen Meer lezen

Sorteer 2 artikelen op

  • Te testen in de winkel

Brekr Model B

 5.148,-
  • Verwacht eind september

Brekr Model F

 2.749,-

Brekr Model F

Je kunt dit model het beste scharen onder de fatbikes. Brede banden en een moderne uitstraling typeren deze e-bike. De Brekr Model F elektrische fiets is voorzien van riemaandrijving, automatische versnellingen, in hoogte verstelbaar zadel en een achterwielmotor met krachtsensor. De fiets is te personaliseren door een van de elf(!) kleuren te kiezen voor de framekappen. Optioneel kun je kiezen voor verbinding met de Brekr app. Met de app profiteer je bijvoorbeeld van diefstalbeveiliging, rittenregistratie en meer. Daarnaast kun je met een aantal accessoires jouw Brekr Model F compleet maken, zoals een telefoonhouder, slot, fietstas of bagagerek.

Standaard is de bike uitgerust met een 540Wh accu, gemiddeld goed voor 35-60km ondersteuning. Tegen een meerprijs is het mogelijk om de Brekr bike te voorzien van een 720Wh accu, goed voor 45-75km ondersteuning.

Brekr Model B

Een strak, eerlijk en mooi ontwerp. De brommer van de toekomst heeft een naam: de Brekr Model B. Een elektrische variant van de bromfiets of scooter zoals we het kennen. De Brekr Model B heeft ruimte voor 2 accu's en kan daarmee tot wel 140km afleggen. De brede banden en vering voor en achter geven je veel comfort. Het lichtgewicht frame en de positie van de accu geven je de controle die je wilt op de weg en hij maakt geluid, dus ook je medeweggebruikers horen je aankomen. De Brekr Model B is volledig te customizen door een van de 11 kleuren framekappen te kiezen en daarnaast ook je zadel en/of de vering een andere kleur te geven. Model B is verbonden met de Brekr app, het eerste jaar is gratis, daarna betaal je een klein bedrag per maand. Met de app krijg je toegang tot handige functies zoals diefstalbeveiliging en registratie van je ritten. Met verschillende accessoires maak je hem compleet. Kies bijvoorbeeld een helm, telefoonhouder of tassen en je bent klaar om te gaan.