11 JUNI KOOPZONDAG 12.00 - 17.00

Dutch ID

Dutch ID is een Nederlands fietsmerk opgericht in 1994 en exclusief verkrijgbaar bij Bike Totaal. Ze bieden een hoogwaardige lijn elektrische fietsen. De e-bikes worden met de hand in elkaar gezet. Elke Dutch ID fiets is te herkennen aan een eenvoudig, maar zeker wel trendy eigentijds design. Omdat ze begonnen zijn met het maken van elektrische fietsen weten ze precies waar ze tijdens het ontwerpen rekening mee moeten houden.

Er wordt alleen gewerkt met de beste en nieuwste onderdelen, waardoor je zeker weet dat een Dutch ID fiets jarenlang meegaat, betrouwbaar is en zorgt voor een comfortabel gevoel op de fiets.

Wil je een Dutch ID fiets kopen dan ben je hier aan het juiste adres. Een Dutch ID e-bike of trekkingfiets kun je uitproberen op onze eigen testbaan. Bekijk het aanbod online of kom langs in onze winkel voor het beste advies.

Dutch ID is een Nederlands fietsmerk opgericht in 1994 en exclusief verkrijgbaar bij Bike Totaal. Ze bieden een hoogwaardige lijn elektrische fietsen. De e-bikes worden met de hand in elkaar gezet. Elke Dutch ID fiets is te herkennen aan een...

Minder lezen Meer lezen

Sorteer 24 artikelen op

  • 1
  • 2

Dutch ID fietsen

De fietsen van Dutch ID zijn exclusief verkrijgbaar bij de dealers van Bike Totaal, dus ook bij ons. We leggen je graag uit waarom we liefhebber zijn van deze elektrische fietsen.