LEENDERS LAGE PRIJZEN FESTIVAL

Dutch ID elektrische fietsen

Dutch ID is in 1994 gestart met de productie van ligfietsen en inmiddels hebben ze een compleet assortiment e-bikes. Alle Dutch ID e-bikes hebben een middenmotor, laag in het midden van de fiets. Hierdoor wordt het gewicht gelijkmatig verdeeld, dat zorgt voor een stabiele wegligging en optimaal rijcomfort. Dutch ID fietsen zijn te herkennen aan een minimalistische en eigentijdse vormgeving. Dutch ID is exclusief verkrijgbaar bij de winkels van Bike Totaal en Profile.

Dutch ID is in 1994 gestart met de productie van ligfietsen en inmiddels hebben ze een compleet assortiment e-bikes. Alle Dutch ID e-bikes hebben een middenmotor, laag in het midden van de fiets. Hierdoor wordt het gewicht gelijkmatig verdeeld,...

Minder lezen Meer lezen

Sorteer 23 artikelen op

  • Aanbieding

Dutch Id Flow 50 Ci Dames

 3.999,-  3.499,-
  • Aanbieding

Dutch Id Flow 50 Ci Heren

 3.999,-  3.499,-
  • 1
  • 2

Dutch ID Phantom e-bike

De Dutch ID Phantom staat bekend om zijn strakke en minimalistische ontwerp en geavanceerde technologie. De E-bike is uitgerust met een krachtige motor en een lange levensduur van de batterij, wat resulteert in een soepele en efficiënte rit. Het heeft ook een verscheidenheid aan functies zoals een kleurenscherm, GPS en een USB-oplaadpoort. De Dutch ID Phantom is beschikbaar in verschillende modellen, elk met een ander vermogensniveau en actieradius. Het merk staat bekend om zijn kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid.

Dutch ID Infinity e-bike

De Dutch ID Infinity wordt beschouwd als een high-end model, het is uitgerust met geavanceerde technologie en een reeks van functies zoals een krachtige motor en een lange levensduur van de batterij, een kleurenscherm, GPS en een USB-oplaadpoort. De fiets is ontworpen voor dagelijks gebruik, met een focus op functionaliteit, design en duurzaamheid. De Dutch ID Infinity is beschikbaar in verschillende modellen, elk met een ander vermogensniveau en actieradius om aan de wensen en voorkeuren van de klant te voldoen.

Dutch ID Shadow e-bike

De Dutch ID Shadow is bijna hetzelfde design als de Phantom. Het belangrijkste verschil tussen de twee modellen zal waarschijnlijk zijn in hun ontwerp en esthetiek, aangezien de Shadow en Phantom modellen verschillende frame-stijlen en componenten kunnen hebben. De Shadow-model kan meer sportief van ontwerp zijn en het Phantom-model kan meer klassiek van ontwerp zijn.

Dutch ID elektrische fiets met riem aandrijving

Er zijn een aantal fietsen van Dutch ID die een aandrijving hebben met een carbon riem, in plaats van een traditionele ketting. Hierdoor is de fiets extra lichtgewicht, stil en hebben ze minder wrijving. Het onderhoud aan een riem aandrijving is ook eenvoudiger en vereist minder inspanning, waardoor de fiets langer meegaat. Al deze factoren maken de fietsen van Dutch ID een uitstekende keuze voor degenen die op zoek zijn naar een fiets voor lange en geluidloze ritten met een verlengde levensduur.