LEENDERS LAGE PRIJZEN FESTIVAL

Speed Pedelec

Een speed pedelec kopen is ideaal voor bijvoorbeeld woon-werk verkeer. Het is een elektrische fiets met ondersteuning tot wel 45km per uur. Officieel is de speed pedelec sinds 2017 zelfs een bromfiets, inclusief kenteken op naam. Een helm is dan ook verplicht op zo'n snelle e-bike. Bij ons staan merken als Stromer, KOGA, Sparta en Riese & Müller voor je klaar om uitgeprobeerd te worden.

Zaterdag 23 september kun je bij ons verschillende Stromer speed pedelecs testen. Stromer is zelf ook aanwezig om extra uitleg te kunnen geven. Kom je langs?

Een speed pedelec kopen is ideaal voor bijvoorbeeld woon-werk verkeer. Het is een elektrische fiets met ondersteuning tot wel 45km per uur. Officieel is de speed pedelec sinds 2017 zelfs een bromfiets, inclusief kenteken op naam. Een helm is...

Minder lezen Meer lezen

Sorteer 41 artikelen op

  • Aanbieding
  • Aanbieding
  • Aanbieding

Beste speed pedelec

Wat voor jou de beste speed pedelec is hangt af van je wensen. De speedbikes van Stromer en Riese & Muller zitten in het hogere segment. Ook merken als Cube, Kalkhoff, Sparta en Gazelle hebben speed pedelecs in het assortiment. Verschillen zitten in afwerking, design en gebruikte onderdelen. De meeste speed pedelecs zijn helemaal naar eigen wens samen te stellen. Heb je interesse in een snelle elektrische fiets kom dan langs in onze winkel. Wij hebben meerdere modellen van verschillende merken staan zodat we je goed kunnen adviseren wat voor jou de beste keuze is.