250 EURO KORTING OP BABBOE EN ANDERE AANBIEDINGEN IN MAART

Aangepaste fietsen

Leenders Bike Totaal is dealer van Huka en Van Raam. Deze twee Nederlandse merken bouwen aangepaste fietsen zoals duofietsen en driewielers. Deze fietsen zijn maatwerk, daarom zijn deze fietsen niet online te bestellen. Het aanbod op de shop is niet alles wat we kunnen leveren. We kunnen elke fiets van deze merken leveren. We nodigen je daarom van harte uit in onze winkel zodat we samen met jou kunnen kijken welke fiets het beste bij je past en hoe je hem samen wilt stellen. Daarnaast staan een aantal van deze fietsen in onze winkel zodat je ze kunt zien en ook uit kunt testen. Kom je een proefrit maken?

Let op: de aangegeven prijzen zijn gebaseerd op de samenstelling van die betreffende fiets. Omdat de prijzen helemaal afhangen van de opties en samenstelling van de fiets kunnen ze erg verschillen. De prijs voor de fiets zoals jij hem wilt kan hoger of lager zijn. Eigenlijk zeggen we dus, kijk niet naar deze prijzen en kom langs zodat we je een goed beeld kunnen geven.

Leenders Bike Totaal is dealer van Huka en Van Raam. Deze twee Nederlandse merken bouwen aangepaste fietsen zoals duofietsen en driewielers. Deze fietsen zijn maatwerk, daarom zijn deze fietsen niet online te bestellen. Het aanbod op de shop is...

Minder lezen Meer lezen

Sorteer 6 artikelen op

Huka City Driewieler

 5.121,- EURO

Huka Cortes Driewieler

 5.609,- EURO

Huka Orthros Duofiets

 7.756,41 EURO