LEENDERS LAGE PRIJZEN FESTIVAL

Fietsen

Een fiets kopen is niet makkelijk als er zoveel keuze is. Bij Leenders Bike Totaal kun je terecht voor deskundig advies en in onze fietsenwinkel kun je veel fietsen uitproberen op onze eigen interne testbaan. Zo weet je zeker dat de fiets helemaal bij je past. Natuurlijk kun je ook online een fiets kopen. We brengen hem rijklaar bij jou thuis.

Een fiets kopen is niet makkelijk als er zoveel keuze is. Bij Leenders Bike Totaal kun je terecht voor deskundig advies en in onze fietsenwinkel kun je veel fietsen uitproberen op onze eigen interne testbaan. Zo weet je zeker dat de fiets...

Minder lezen Meer lezen

Sorteer 477 artikelen op

Fietsen kopen bij Leenders Hengelo

Heren fiets kopen

Wil je een herenfiets kopen? We adviseren je graag. Ze bestaan nog, de herenfietsen met horizontale stang. Toch zien we steeds meer dat ook de heren overstappen op een dames model. Ook zijn er tegenwoordig uniseks modellen. Vooral door de opkomst van de elektrische fiets verdwijnen de traditionele heren fietsen steeds meer uit het straatbeeld. Maar de fietsen met mannenstang hebben ook zeker nog voordelen. Door de driehoek zijn de frames sterker en ook beter geschikt bijvoorbeeld voor het vervoeren van bagage. Bij Leenders heb je volop keuze, dus kom gewoon eens langs of koop je herenfiets online in onze webshop.

Dames fiets kopen

Ook een damesfiets kopen is mogelijk. Kenmerkend voor een damesfiets is natuurlijk de schuine stang. Vaak zie je nu daarnaast de lage instap mogelijkheid. Comfortabel en veilig opstappen is wat je wilt. Eigenlijk vreemd dat we voor vrouwen damesfietsen, moederfietsen en omafietsen hebben. De fietsen zijn natuurlijk voor elke vrouw geschikt en ook steeds meer mannen kopen een gewone damesfiets. Wel heeft elk type fiets eigen kenmerken. Zo is een moederfiets vaak geschikter voor kinderzitjes. Denk goed na over waar je de fiets voor wilt gebruiken dan helpen wij je verder met het uitzoeken van de fiets die daarbij past.

Er zijn verschillende manieren om je fiets te financieren. Dat kan bijvoorbeeld via een fietsplan van je werk, op afbetaling of via lease. Dat laatste kan zowel privé als zakelijk. Samen met jou kijken we naar alle opties, zodat jij snel kunt genieten van ritten op een nieuwe fiets.