250 EURO KORTING OP BABBOE EN ANDERE AANBIEDINGEN IN MAART

Leenders biketotaal Leenders biketotaal
Hulp bij het kiezen van de juiste elektrische fiets

Hoe kies je de juiste e-bike

Leenders Bike Totaal is specialist op het gebied van elektrische fietsen. In ons e-bike center staan alle topmerken met demofietsen klaar om uitgeprobeerd te worden. We kunnen ons voorstellen dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet, want er is zoveel aanbod aan elektrische fietsen. Waar moet je op letten bij het kopen van een elektrische fiets? We helpen je graag bij het kiezen van de juiste e-bike.

De belangrijkste vraag: waar ga je de fiets voor gebruiken? Wil je een fiets kopen voor woon-werk verkeer of gebruik je de fiets alleen voor de dagelijkse boodschappen. Wil je kinderen of huisdieren meenemen op de fiets, misschien denk je zelfs wel aan een elektrische bakfiets. Ga je er graag op uit, fiets je regelmatig een tocht over heuvelachtig terrein. Allemaal zaken die belangrijk zijn voor de keuze van je nieuwe e-bike.

Verder op deze pagina vind je antwoord op alle vragen die naar boven komen bij de aanschaf van een elektrische fiets:

  • Wat zijn de verschillen in de plaats van de motor op een elektrische fiets?
  • Wat zijn de verschillen in fietsaccu's van een elektrische fiets?
  • Wat zijn de verschillen in sensoren van een elektrische fiets?
  • Welke merken fietsmotoren zijn er?

Genoeg gelezen over elektrische fietsen. Nu is het tijd om er een uit te proberen, want dat geeft je het beste gevoel natuurlijk. In onze fietsenwinkel kun je op onze eigen interne testbaan alle elektrische fietsen testen. Het groen gekleurde fietspad loopt dwars door onze winkel en het rondje is groot genoeg om te kijken hoe de e-bike fietst.

Onze adviseurs zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van e-bikes en adviseren je graag op basis van je wensen en doelen. Zo weet je zeker dat je tevreden naar huis gaat met een fiets die op jouw persoon is afgesteld. Kom je langs?