Tweede pinksterdag geopend van 12.00 - 17.00

Kalkhoff

Kalkhoff is een Duits fietsmerk, opgericht in 1919 en richt zich vooral op elektrische fietsen. Kalkhoff vindt elke dag het wiel opnieuw uit zoals ze zelf zeggen. Ontwikkeling en innovatie zijn zaken die hoog in het vaandel staan. Dat de Consumentenbond en de ANWB diverse Kalkhoff fietsen uitriepen tot beste koop zegt genoeg denken we.

Kalkhoff beschikt over een van de modernste testcentra van Europa. Dagelijks zijn ingenieurs hier bezig met het bewaken van de hoge kwaliteitsnormen. Duitse degelijkheid is ongeëvenaard en over de hele wereld bekend. Met de fietsen van Kalkhoff is dat niet anders.

Wil je een Kalkhoff e-bike kopen dan ben je hier aan het juiste adres. Een Kalkhoff ebike, stadsfiets of trekkingfiets kun je uitproberen op onze eigen testbaan. Bekijk het aanbod online of kom langs in onze winkel voor het beste advies.

Kalkhoff is een Duits fietsmerk, opgericht in 1919 en richt zich vooral op elektrische fietsen. Kalkhoff vindt elke dag het wiel opnieuw uit zoals ze zelf zeggen. Ontwikkeling en innovatie zijn zaken die hoog in het vaandel staan. Dat de...

Minder lezen Meer lezen

Sorteer 55 artikelen op

Kalkhoff dealers

Leenders Bike Totaal is een van de Kalkhoff dealers in Nederland. Dat betekent dat je bij ons terecht kunt voor deskundig advies over Kalkhoff elektrische fietsen. Een Kalkhoff e bike is een zeer geschikte fiets voor dagelijks gebruik en ook om mooie ritten mee te maken in de omgeving.