250 EURO KORTING OP BABBOE EN ANDERE AANBIEDINGEN IN MAART

Tweewielerspeciaalzaak Leenders Bike Totaal maakt deel uit van de Bike Totaal groep. Bike Totaal is een organisatie waar op dit moment zo'n 130 winkels bij aangesloten zijn. Bij Bike Totaal staat vakmanschap hoog in het vaandel. Er worden hoge eisen gesteld aan het niveau qua kwaliteit en service. Bij een vestiging van Bike Totaal mag je daarom ook altijd alleen het beste verwachten.

Service bij aankoop van een nieuwe fiets

Wat voor service geven wij bij aankoop van een nieuwe fiets? Standaard doen we in de winkel eerst een gratis bodyscan, zodat we een fiets helemaal op jouw lichaam kunnen afstellen. Indien gewenst kunnen we ook nog extra een zadelmeting doen om te kijken of het standaard zadel wat op de fiets zit bij je past en prettig zit. Bij een online aankoop is een bikefitting en zadelmeting wat lastiger te doen natuurlijk, dus wil je zeker weten dat een fiets de juiste is dan raden we aan langs te komen in onze winkel. Natuurlijk mag je altijd achteraf bij een online aankoop langskomen om alsnog zo'n scan te doen. Zonder extra kosten.

Heb je je fiets uitgezocht en is de meting gedaan? Dan gaan we jouw fiets rijklaar maken. En met rijklaar bedoelen we ook 100% rijklaar, dus opstappen en wegfietsen. Als je andere onderdelen of extra fietsaccessoires hebt uitgezocht dan monteren we deze natuurlijk gelijk zonder extra kosten. Bij online aanschaf van een fiets zullen we ons best doen om deze zoveel mogelijk rijklaar te maken en af te leveren. Dit is helaas niet altijd mogelijk in verband met vervoer.

Als je een paar weken gefietst hebt dan is het tijd om je fiets even na te lopen. Deze eerste servicebeurt is gratis bij het activeren van je Fietspaspoort.

Fietspaspoort

Bij elke nieuwe fiets krijg je een Fietspaspoort. Als je je Fietspaspoort activeert profiteer je van extraatjes zoals bijvoorbeeld korting op volgende servicebeurten. Inloggen en toegang krijgen tot het digitale dossier van je fiets kan hier: inloggen Fietspaspoort. Hier kun je ook servicebeurten inplannen.

5 Jaar garantiepakket E-bikes

Als je een elektrische fiets koopt bieden we je de mogelijkheid om er een garantiepakket bij te kopen. Je hebt dan 5 jaar garantie op onderdelen. Onderdelen die vervangen moeten worden door slijtage door gebruik vallen niet onder de garantie. Bij een aantal merken is 5 jaar garantie zelfs een standaard extraatje. Lees meer..

Service abonnementen

Je kunt ook losse serviceabonnementen afsluiten. Voor een vast bedrag per maand is je fiets verzekerd tegen diefstal en schade en profiteer je nog van andere voordelen. Klik hieronder voor meer informatie over onze service abonnementen.