Verzenden & Leveren

Verzending

Bakfietsen bezorgen wij zelf, gratis, met onze eigen busjes binnen een straal van 50km rondom Hengelo. Op die manier weten we zeker dat fietsen niet beschadigen tijdens het transport. Woon je op een afstand verder dan 50km van Hengelo dan overleggen we een prijs voor het komen afleveren.

Voor alle andere fietsen geldt: het liefst ophalen in de winkel zodat we samen nog eens alles door kunnen lopen en de fiets aanpassen waar nodig. Indien de fiets toch bezorgd moet worden dan kost dat 29,95 euro. Bij bezorging kunnen we onze extra service niet leveren.

De fietsen worden afgeleverd door een betrouwbare partner-vervoerder.

Wij bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Na het rijklaar maken van de fiets, dit zal enkele dagen zijn, zal het 3-5 werkdagen kosten voordat we de fiets afleveren.

Voor het verzenden van producten anders als fietsen gebruiken we verschillende partners. Het kan voorkomen dat een product direct vanuit onze leverancier gestuurd wordt. Als je meerdere producten besteld hebt kan het dus voorkomen dat je meerdere leveringen krijgt. De standaard verzendkosten voor gewone bestellingen bedragen 7,20 euro. Voor zwaardere producten zoals bijvoorbeeld fietsendragers geldt een ander tarief. De verzendkosten zijn dan afhankelijk van het gewicht.