Verzenden & Leveren

Verzending

Bakfietsen bezorgen wij zelf, gratis, met onze eigen busjes binnen een straal van 50km rondom Hengelo. Op die manier weten we zeker dat fietsen niet beschadigen tijdens het transport. Woon je op een afstand verder dan 50km van Hengelo dan overleggen we een prijs voor het komen afleveren.

Voor alle andere fietsen geldt: het liefst ophalen in de winkel zodat we samen nog eens alles door kunnen lopen en de fiets aanpassen waar nodig. Bij bezorging kunnen we onze extra service niet leveren.

De fietsen worden afgeleverd door een betrouwbare partner-vervoerder.

Fietsen worden elke vrijdag bij ons opgehaald voor aflevering. Door drukte kan het zijn dat levering later plaatsvindt als we zouden willen. Op dit moment moet je rekening houden met 7-14 dagen voor fietsen.

Voor het verzenden van producten anders als fietsen gebruiken we verschillende partners. Het kan voorkomen dat een product direct vanuit onze leverancier gestuurd wordt. Als je meerdere producten besteld hebt kan het dus voorkomen dat je meerdere leveringen krijgt. De standaard verzendkosten voor gewone bestellingen bedragen 7,20 euro. Voor zwaardere producten zoals bijvoorbeeld fietsendragers geldt een ander tarief. De verzendkosten zijn dan afhankelijk van het gewicht.