KOGA

KOGA fietsen worden handgemaakt in Nederland. In Heerenveen om precies te zijn. Sinds 1974 is KOGA niet meer weg te denken uit het fietslandschap. Oprichter Andries Gaastra heeft wielerbloed door de aderen stromen. Zijn familie stond aan de wieg van het fietsmerk Batavus. Door de eerste twee letters van de achternaam van zijn vrouw Marion Kowallik samen te voegen met zijn eerste letters ontstond het merk KOGA.

KOGA fietsen zijn strak, trendy, en gemaakt met oog voor detail. Wist je dat elke fiets door één fietsmonteur opgebouwd met de hand wordt? Met een KOGA fiets ga je voor optimaal rijcomfort en fantastische rijeigenschappen. Kenmerkend is de KOGA Signature lijn waarbij je je eigen fiets helemaal op maat samenstelt.

Wil je een KOGA fiets kopen dan ben je hier aan het juiste adres. Een KOGA e-bike, racefiets of trekkingfiets kun je uitproberen op onze eigen testbaan. Bekijk het aanbod online of kom langs in onze winkel voor het beste advies. Ben je op zoek naar een specifiek model en kun je deze niet op onze website vinden? Neem dan gewoon even contact op.

KOGA fietsen worden handgemaakt in Nederland. In Heerenveen om precies te zijn. Sinds 1974 is KOGA niet meer weg te denken uit het fietslandschap. Oprichter Andries Gaastra heeft wielerbloed door de aderen stromen. Zijn familie stond aan de...

Minder lezen Meer lezen

Sorteer 68 artikelen op

 • Aanbieding

Koga E-Inspire

   3.299,-  2.999,- EURO
  • Aanbieding
  • + 5 jaar garantie
  • Web-only

  Koga E-Nova Automatic H54

    3.449,-  2.999,- EURO
   • Aanbieding
   • + 5 jaar garantie
   • Web-only

   Koga E-Nova Automatic H57

     3.449,-  2.999,- EURO
    • Aanbieding
    • + 5 jaar garantie
    • Web-only

    Koga E-Nova Automatic H60

      3.449,-  2.999,- EURO

     KOGA fietsen

     KOGA verdient een mooie plek en genoeg ruimte om alle modellen te showen. In onze fietsenwinkel kun je alle KOGA fietsen zien en uitproberen. Een KOGA elektrische fiets, trekkingfiets of een sportieve fiets zoals een racefiets staan allemaal in de showroom.

     De KOGA E-nova lijn is de nieuwste serie in de e-bike lijn. Elektrische fietsen van topkwaliteit en een geweldige afwerking zorgen voor een ongeëvenaarde rijervaring. Als je kiest voor een E-nova met riemaandrijving zal dat je ook nog eens in onderhoud schelen. Ze gaan tot drie keer zo lang mee als een gewone fietsketting.

     KOGA racefiets

     KOGA maakt racefietsen in het hoogste segment. Een KOGA racefiets zal je nooit teleurstellen. De KOGA Kimera lijn biedt alles voor de wielrenner op verschillende niveaus. De KOGA Colmaro serie gravelbikes geven je de perfecte combinatie van fun en adventure.