LEENDERS LAGE PRIJZEN FESTIVAL

Lapierre

Gaston Lapierre begon in 1946 in Frankrijk een fietsenwinkel en het fietsmerk Lapierre was geboren. Ze zijn vooral bekend van fietsen in het sportieve segment, racefietsen en mtb's van Lapierre zie je veel voorbij komen tijdens grote fiets evenementen. In Frankrijk zijn ze marktleider en graag willen ze snel de rest van de wereld kennis laten maken met hun hoge kwaliteit fietsen.

In Dijon vind je het hoofdkantoor en het testlab. Hier zijn ingenieurs elke dag bezig met nieuwe ontwikkelingen. En iedereen die voor Lapierre werkt test die uit, want elke medewerker fietst op een Lapierre. Naast sportieve fietsen bieden ze ook een mooi assortiment e-bikes en andere niet elektrische fietsen.

Wil je een Lapierre fiets kopen dan ben je hier aan het juiste adres. Een Lapierre e-mtb, racefiets of mountainbike kun je uitproberen op onze eigen testbaan. Bekijk het aanbod online of kom langs in onze winkel voor het beste advies.

Gaston Lapierre begon in 1946 in Frankrijk een fietsenwinkel en het fietsmerk Lapierre was geboren. Ze zijn vooral bekend van fietsen in het sportieve segment, racefietsen en mtb's van Lapierre zie je veel voorbij komen tijdens grote fiets...

Minder lezen Meer lezen

Sorteer 46 artikelen op

  • Aanbieding

Lapierre Ezesty Am 9.0 H43 12V

 5.999,-  4.999,-
  • Aanbieding

Lapierre Ezesty Am 9.0 H50 12V

 5.999,-  4.999,-

Lapierre fietsenwinkel

Het merk Lapierre is in Nederland misschien nog wat minder bekend, maar ze hebben een heel mooi assortiment fietsen van hoge kwaliteit. In onze winkel staan vele modellen mountainbikes en racefietsen klaar om uitgeprobeerd te worden.

Lapierre racefiets

Lapierre racefietsen zijn gemaakt om de hoogste bergen te beklimmen, de mooiste routes te fietsen, veilig een afdaling te nemen of te sprinten voor de winst. Er zijn verschillende modellen voor elk discipline. De Lapierre Aircode en Lapierre Xelius zijn performance fietsen. De Lapierre Pulsium serie voor endurance. En met de Crosshill gravelbikes van Lapierre treed je buiten de gebaande paden. Ook is er een elektrische variant met de e-Sensium lijn, met net wat extra ondersteuning tijdens lange ritten.

Lapierre mtb

Lapierre mountainbikes zijn gemaakt voor maar 1 ding: genieten. Ongeacht de route, verleg je grenzen en word één met je Lapierre mtb. Er zijn verschillende series voor verschillende disciplines. In de Endurance lijn hebben we de Lapierre Overvolt (elektrisch) en de Spicy. In de All Mountain lijn vind je de Overvolt ook terug en deze wordt aangevuld met de Zesty en de elektrische variant de Lapierre e-Zesty. Cross Country ga je met de Prorace lijn. En de instapmodellen vind je in de Lapierre Edge serie. Genoeg keuze voor iedereen!