Mountainbikes

In onze mountainbike outlet staan fietsen die als demofiets gebruikt zijn of ingeruild zijn op een nieuwe fiets. Uiteraard zijn al deze mtb's nagekeken en hebben ze een servicebeurt gehad. Het aanbod wordt regelmatig ververst. Bezoek ons dus regelmatig als je een goedkope mountainbike wilt kopen. Je kunt de fiets thuisbezorgd krijgen of ophalen in de winkel.

Op dit moment zijn er nog geen fietsen toegevoegd aan de outlet. Een beperkt assortiment producten, vooral e-mtb's, is te bestellen op emtb-outletcenter.nl

Geen producten gevonden...

Mountainbikes aanbieding

In onze mountainbike shop kun je een leuke aanbieding kopen. Overjarige mountainbikes gaan met een leuke korting weg. Vaak zijn dit echt nieuwe fietsen waar nog niet op gereden is, maar omdat het mtb's zijn uit een ander jaar kun je ze voordelig aanschaffen. Ook zijn er mountainbikes in de sale die bij ons in de winkel hebben gestaan. Daar kan wat op gefietst zijn, maar zullen prima in orde zijn als ze worden aangeboden. Wil je niet alleen online kijken, maar ook een mountainbike uitproberen? Kom gewoon even langs.