Riese & Müller

Riese & Müller is een Duits topmerk met in het assortiment alleen elektrische fietsen. Als je het hebt over Duitse degelijkheid. Riese & Müller ontwikkelt, test en ontwikkelt verder. Eigenlijk is elke Riese & Müller elektrische fiets op maat gemaakt, want je stelt hem onderdeel voor onderdeel zelf samen. Je kiest zelf wat jij belangrijk vindt op de fiets.

In een moderne samenleving wil je een moderne, eigentijdse fiets met alle technologie die daarbij hoort. Riese & Müller geeft je die mogelijkheid. Voor elke toepassing hebben zij een fiets. Of je nu in de stad fietst of in het buitengebied een tochtje wil maken. Niet voor niets hebben ze de afgelopen jaren verschillende prijzen gewonnen voor hun design en innovatie.

Wil je een Riese & Müller fiets kopen dan ben je hier aan het juiste adres. Een Riese & Müller e-bike of trekkingfiets kun je uitproberen op onze eigen testbaan. Bekijk het aanbod online of kom langs in onze winkel voor het beste advies.

Deze producten staan nog niet online, maar zullen z.s.m. worden toegevoegd. Houdt de website in de gaten. Wil je informatie over een bepaalde fiets? Neem dan contact met ons op.

Geen producten gevonden...

Riese & Müller dealer Nederland

Wij zijn al enige jaren Riese & Müller dealer, een van de verkooppunten in Nederland. In Hengelo Overijssel heeft dit Duitse fietsenmerk een eigen deel van de winkel om je zo goed mogelijk de verschillen in de modellen te kunnen laten zien. In onze fietsenzaak kun je diverse modellen bekijken en testen. Vaak stellen we een Riese & Müller fiets helemaal op maat samen, samen met jou. Zo kun je hem exact op jouw wensen afstemmen.

Riese & Müller fietsen

De Riese en Muller fietsen zijn mooi om naar te kijken, maar bieden ook echt waar voor je geld. De Riese & Müller Charger3 en de Roadster zijn de elektrische fietsen die geschikt zijn voor dagelijks gebruik in de stad, maar ook om mooie ritten te maken in het weekend. De Superdelite en de Delite serie gaan wat verder. Met deze e-bikes zoek je het avontuur op. Uitgerust met een krachtige Bosch Performance Line CX motor en een 1125Wh accu is geen brug je te ver.