LEENDERS LAGE PRIJZEN FESTIVAL

Specialized

Specialized is een Amerikaans fietsenmerk, opgericht in 1974. Ze richten zich op het sportieve segment. De elektrische mountainbikes en racefietsen van Specialized en dan vooral de speciale S-Works lijn staan bekend als een van de besten in de markt. Een topmodel zoals de Turbo Levo e-mtb zal voor velen een droom zijn. Bij Leenders Bike Totaal kun je hem uitproberen.

Specialized investeert en innoveert. Ze zien een fiets als een instrument. Een instrument om alles te doen wat je wilt, het geeft je vrijheid. Daarnaast zien ze een fiets ook als middel om vrienden te maken. Wat is er nu mooier dan samen met anderen de wereld te ontdekken. En de beweging is ook nog eens goed voor lichaam en geest. Specialized doet er alles aan om jou te laten genieten op je fiets.

Wil je een Specialized fiets kopen dan ben je hier aan het juiste adres. Een Specialized mountainbike of e-mtb kun je uitproberen op onze eigen testbaan. Bekijk het aanbod online in de shop of kom langs in onze winkel voor het beste advies.

Specialized is een Amerikaans fietsenmerk, opgericht in 1974. Ze richten zich op het sportieve segment. De elektrische mountainbikes en racefietsen van Specialized en dan vooral de speciale S-Works lijn staan bekend als een van de besten in de...

Minder lezen Meer lezen

Sorteer 92 artikelen op

Specialized dealer Nederland

Alle topmodellen van Specialized en S-Works naast elkaar. Dat vind je niet snel in Nederland, wel bij Specialized dealer Leenders Bike Totaal. Doe er je voordeel mee en kom langs om te zien wat de verschillen zijn.

Specialized mountainbikes

We zijn specialist in de verkoop van mountainbikes en elektrische mountainbikes. Specialized e-bikes horen bij de beste fietsen die er te koop zijn. De Turbo Kenevo en de Turbo Levo e-mtb series zijn ongeëvenaard. Kom zelf deze fantastische fietsen uitproberen en oordeel zelf.