Stromer

Stromer is een Zwitsers fietsenmerk, opgericht in 2009 en gespecialiseerd in speed pedelecs. Je weet wel, die fietsen die tot wel 45 km per uur kunnen. Dat is echt snel, zo snel dat je verplicht een helm op moet. Een speed bike wordt ook met een kentekenplaatje geregistreerd bij het RDW. Een speed pedelec wordt door velen gezien als het ideale (toekomstige) vervoermiddel voor woon-werk verkeer. Met zo'n snelle fiets overbrug je gemakkelijk afstanden van 20-30 km. Waar je daar eerder minstens een uur over deed, is dat nu binnen dertig minuten gepiept. Met de auto doe je er waarschijnlijk even lang, of misschien wel langer, over.

Een Strömer zit vol technologie. En al die technologie moet alleen doen waarvoor het gemaakt is: het de gebruiker makkelijker maken om de fiets te pakken. In het ontwikkelcentrum dicht bij Bern is het team dagelijks bezig nieuwe dingen te verzinnen. Dat moet ook wel als je de nummer een bent op het gebied van krachtige speed pedelecs. Dat is de enige manier om bovenaan te blijven staan. De modellen van Stromer zijn naar eigen wens aan te passen. Het instapmodel is de ST1 en dat gaat door tot de ST5, wat op dit moment de nieuwste en meest uitgebreide snelle e-bike is.

KLIK HIER: STEL JE STROMER SPEED PEDELEC HELEMAAL ZELF SAMEN

Wil je een Stromer speed pedelec kopen of leasen dan ben je hier aan het juiste adres. Een Stromer fiets kun je uitproberen op onze eigen testbaan. Bekijk het aanbod online of kom langs in onze winkel voor het beste advies.

Stromer is een Zwitsers fietsenmerk, opgericht in 2009 en gespecialiseerd in speed pedelecs. Je weet wel, die fietsen die tot wel 45 km per uur kunnen. Dat is echt snel, zo snel dat je verplicht een helm op moet. Een speed bike wordt ook met een...

Minder lezen Meer lezen

Sorteer 18 artikelen op

Stromer dealer Nederland

Bij Leenders Bike Totaal vind je alle Strömer speed pedelecs, van de ST1 tot de ST5. Wij hebben ze staan om uit te proberen. Wel even een helm opzetten!

Stromer leasen

Een Strömer speedbike leasen is een goede optie voor de zakelijke rijder. Het zijn de perfecte fietsen voor woon-werk verkeer en daar kun je zakelijk van profiteren. Informeer naar de lease mogelijkheden