LEENDERS LAGE PRIJZEN FESTIVAL

Stromer

Stromer is een Zwitsers fietsenmerk, opgericht in 2009 en gespecialiseerd in speed pedelecs. Je weet wel, die fietsen die tot wel 45 km per uur kunnen. Dat is echt snel, zo snel dat je verplicht een helm op moet. Een speed bike wordt ook met een kentekenplaatje geregistreerd bij het RDW. Een s-pedelec wordt door velen gezien als het ideale vervoermiddel voor woon-werk verkeer. Met zo'n snelle fiets overbrug je gemakkelijk afstanden van 20-30 km. Waar je daar eerder minstens een uur over deed, is dat nu binnen dertig minuten gepiept. Met de auto doe je er waarschijnlijk even lang, of misschien wel langer, over.

Een Strömer zit vol technologie. En al die technologie moet alleen doen waarvoor het gemaakt is: het de gebruiker makkelijker maken om de fiets te pakken. In het ontwikkelcentrum dicht bij Bern is het team dagelijks bezig nieuwe dingen te verzinnen. Dat moet ook wel als je de nummer een bent op het gebied van krachtige speed pedelecs. Dat is de enige manier om bovenaan te blijven staan. De modellen van Stromer zijn naar eigen wens aan te passen. Het instapmodel is de ST1 en dat gaat door tot de ST7, wat op dit moment de nieuwste en meest uitgebreide snelle e-bike is.

KLIK HIER: STEL JE STROMER SPEED PEDELEC HELEMAAL ZELF SAMENWil je een Stromer speed pedelec kopen of leasen dan ben je hier aan het juiste adres. Een Stromer fiets kun je uitproberen op onze eigen testbaan. Bekijk het aanbod online of kom langs in onze winkel voor het beste advies.

Stromer is een Zwitsers fietsenmerk, opgericht in 2009 en gespecialiseerd in speed pedelecs. Je weet wel, die fietsen die tot wel 45 km per uur kunnen. Dat is echt snel, zo snel dat je verplicht een helm op moet. Een speed bike wordt ook met...

Minder lezen Meer lezen

Sorteer 35 artikelen op

  • Aanbieding
  • Aanbieding
  • Aanbieding

Stromer dealer Nederland

Bij Leenders Bike Totaal vind je alle Strömer speed pedelecs, van de ST1 tot de ST7. Wij hebben ze staan om uit te proberen. Wel even een helm opzetten!

Stromer ST1 speed pedelec

De Stromer ST1 is het instapmodel van het merk Stromer, een Zwitsers bedrijf dat gespecialiseerd is in het maken van speed pedelecs. De ST1 is een high-end model met een krachtige motor en een hoge actieradius. Het frame van de fiets is gemaakt van aluminium en het heeft een sportief design met een volledig geïntegreerde accu. De ST1 is voorzien van een achterwielmotor met een vermogen van 670 watt en een maximumsnelheid van 45 km/u. Het bereik van de speedbike hangt af van de gekozen ondersteuningsstand en kan variëren van 90 tot 120 km per laadbeurt. De ST1 is ook uitgerust met een aantal handige features, zoals een display op het stuur waarop je de snelheid, het vermogen en andere informatie kunt aflezen, en een geïntegreerde slotfunctie voor extra beveiliging.

Stromer ST2 speed pedelec

De Stromer ST2 is een ander model speed pedelec van het merk Stromer. Net als de ST1 is het een high-end model met een krachtige motor en een hoge actieradius. Het frame van de ST2 is ook gemaakt van aluminium en het heeft een sportief design. De Stromer ST2 is voorzien van een achterwielmotor met een vermogen van 750 watt en een maximumsnelheid van 45 km/u. Het bereik van de fiets hangt af van de gekozen ondersteuningsstand en de grootte van de accu en kan variëren van 110 tot 180 km per laadbeurt. De ST2 is uitgerust met een aantal handige features, zoals een display op het stuur waarop je de snelheid, het vermogen en andere informatie kunt aflezen, en een geïntegreerde slotfunctie voor extra beveiliging. Het model is ook compatibel met een optionele GPS-tracker en optionele mand op de bagagedrager. De ST2 speed pedelec is verder uitgerust met een carbon riem in plaats van een fietsketting en is daardoor onderhoudsvriendelijker.

Stromer ST3 speed pedelec

De Stromer ST3 speed pedelec combineert alle mogelijkheden van de ST1 en ST2 en meer. Het frame van de ST3 is ook gemaakt van aluminium en het heeft een sportief uiterlijk. De Stromer ST3 is voorzien van een achterwielmotor met een vermogen van 820 watt en een maximumsnelheid van 45 km/u. Het bereik van de fiets hangt af van de gekozen ondersteuningsstand en de grootte van de accu en kan variëren van 110 tot 180 km per laadbeurt. De ST3 is ook uitgerust met een aantal handige features, zoals een display op het stuur waarop je de snelheid, het vermogen en andere informatie kunt aflezen, en een geïntegreerde slotfunctie voor extra beveiliging. Verder is de ST3 te koop met Pinion versnelling en ABS indien gewenst. Een van de voordelen van Pinion transmissie is dat het een hogere efficiëntie heeft en minder onderhoud nodig heeft dan een traditioneel derailleursysteem.

Stromer ST5 speed pedelec

De Stromer ST5 speed pedelec wordt ook wel de "Executive" onder de elektrische fietsen genoemd. Standaard is de ST5 uitgerust met ABS. "ABS" staat voor "Anti-Blokkeerremsysteem". Het is een technologie die wordt gebruikt om te voorkomen dat de wielen van een voertuig blokkeren tijdens het remmen. ABS wordt vaak gebruikt op auto's en motorfietsen, maar sommige elektrische fietsen, waaronder de Stromer ST5, zijn ook voorzien van ABS. Dit helpt de controle over de fiets te behouden tijdens het remmen, wat het risico op ongelukken vermindert. Verder is de fiets voorzien van een krachtige motor met een vermogen van 850 watt en een maximumsnelheid van 45 km/u. Het bereik van de speedbike hangt af van de gekozen ondersteuningsstand en kan variëren van 110 tot 180 km per laadbeurt.

Stromer ST7 speed pedelec

Het nieuwe topmodel van Stromer: de Stromer ST7 s-pedelec. Ongekende kracht met een fietsmotor met een vermogen van maar liefst 940 watt. De accu van de ST7 heeft een inhoud van 1440Wh. Geen enkele andere elektrische fiets is uitgerust met zo'n accu. De accu geeft je de mogelijkheid om een bereik te halen van maximaal 260 km afhankelijk van welke ondersteuningsstand je gebruikt. Als eerste speedbike ter wereld is de ST7 voorzien van Pinion Smart.Shift C1.12i. Dat in combinatie met een Gates carbon riem in plaats van een ketting maakt het geheel erg onderhoudsvriendelijk. Wij hebben een demo ST7 klaar staan om te testen in onze fietsenwinkel.

Stromer speed pedelec leasen

Een Strömer speedbike leasen is een goede optie voor de zakelijke rijder. Het zijn de perfecte fietsen voor woon-werk verkeer en daar kun je zakelijk van profiteren. Informeer naar de lease mogelijkheden. We kijken graag samen met jou naar de beste financieringsmogelijkheden.