LEENDERS LAGE PRIJZEN FESTIVAL

Trek

Een Trek fiets kopen? Bij Leenders Bike Totaal vind je een ruim aanbod aan Trek fietsen. Trek is een van ‘s werelds grootste fietsmerken gespecialiseerd in het bouwen van sportieve en lichtgewicht fietsen. Trek staat al jaren aan de top en is op sportief gebied de grootste van de wereld. Buiten de racefietsen en MTB fietsen heeft Trek ook een geweldig assortiment sportieve en elektrische fietsen voor allround gebruik.

Het Amerikaanse topmerk is een voorloper als het gaat om technologie. Vele innovaties zijn door Trek bedacht. Zo waren ze een van de eersten die met carbon aan de slag gingen en hun carbon frames zijn nog altijd een van de beste in de branche. Innovaties als het gepatenteerde IsoSpeed, Active Braking Pivot en hun Full Floater zorgen voor meer comfort voor alle Trek rijders.

Topmodellen zijn op het sportieve vlak bijvoorbeeld de Madone en de Powerfly en als het om e-bikes gaat de Verve+ en de Allant+. Kom je een proefritje maken?

Een Trek fiets kopen? Bij Leenders Bike Totaal vind je een ruim aanbod aan Trek fietsen. Trek is een van ‘s werelds grootste fietsmerken gespecialiseerd in het bouwen van sportieve en lichtgewicht fietsen. Trek staat al jaren aan de top en is...

Minder lezen Meer lezen

Sorteer 35 artikelen op

  • Aanbieding

Trek Rail 9.7 Slx/Xt 625W H L 12V

 7.799,-  5.849,-
  • Aanbieding

Trek Procaliber 9.5 29

 2.049,-  1.849,-

Trek dealer

Leenders Bike Totaal Hengelo is al heel lang Trek dealer. In onze showroom heeft Trek een eigen afdeling en daar vind je vele fietsen om uit te proberen.

Trek e-bikes

Trek heeft een zowel gewone fietsen als elektrische fietsen. Hoewel Trek bekend is van hun sportieve fietsen hebben ze ook een mooi segment elektrische stadsfietsen. Zoals je mag verwachten van Trek zijn ook de e-bikes van de hoogste kwaliteit en wordt er alles aan gedaan om de rij ervaring zo goed mogelijk te maken.