LEENDERS LAGE PRIJZEN FESTIVAL

Urban Arrow

Urban Arrow elektrische bakfietsen

Urban Arrow is een Nederlands merk gespecialiseerd in elektrische bakfietsen. De Urban Arrow bakfietsen zijn inmiddels te vinden in meer dan 26 landen over de hele wereld. Voor zowel persoonlijk, dagelijks gebruik en voor de zakelijke gebruiker heeft Urban Arrow een oplossing. Ze hebben zelfs een nieuwe naam bedacht voor hun e-bakfietsen: Smart Urban Mobility. Ze spelen handig in op de wens van de consument en ondernemer door fietsen aan te bieden die bijdragen aan het makkelijker bewegen in een stedelijke omgeving. Door gebruik te maken van een Urban Arrow e-bike kom je makkelijk overal waar je zijn moet en kun je je kinderen, huisdieren of zakelijke goederen veilig vervoeren. En omdat je fietst en beweegt, is het ook nog eens goed voor je gezondheid en draag je bij aan een schoner milieu.

De Urban Arrow elektrische bakfietsen zijn uit te proberen in onze winkel. Leenders Bike Totaal is bakfiets specialist en biedt de mogelijkheid om de verschillen tussen de bakfiets merken zelf te zien en te ervaren. Wil je een elektrische bakfiets kopen? Kom dan langs of bekijk het aanbod online in onze webshop.

Urban Arrow elektrische bakfietsen

Urban Arrow is een Nederlands merk gespecialiseerd in elektrische bakfietsen. De Urban Arrow bakfietsen zijn inmiddels te vinden in meer dan 26 landen over de hele wereld. Voor zowel persoonlijk, dagelijks gebruik en voor de zakelijke gebruiker...

Minder lezen Meer lezen

Sorteer 39 artikelen op

  • Aanbieding
  • Te testen in de winkel

Bakfiets van het jaar 2023

Elk jaar zijn er verschillende verkiezingen en die van de RAI is toch altijd een die telt. Op 24 februari 2023 is de Urban Arrow Family Performance Plus door de RAI uitgeroepen tot bakfiets van het jaar. De fiets werd beoordeeld door een vakjury als "een heerlijke metgezel voor een actief gezinsleven". Het ontwerp, de comfortabele lage instap en de betrouwbare Bosch fietsmotor zorgen voor een terechte uitverkiezing.

Urban Arrow elektrische bakfiets accessoires

Op de (elektrische) bakfietsen van Urban Arrow passen vele accessoires. Bakfiets accessoires zoals peuterschalen en babyschalen, regententen en andere accessoires zijn verkrijgbaar voor de Urban Arrow bakfietsen. Als je een bakfiets koopt dan zul je snel merken dat sommige fietsaccessoires wel handig zijn om erbij te hebben. Leenders Bike Totaal is Urban Arrow dealer dus alle producten zijn bij ons aan te schaffen. Zie je het product wat je zoekt niet op onze site neem dan even contact op.

Urban Arrow bakfiets aanbieding

Als er een Urban Arrow aanbieding is dan zullen we deze vermelden op de website, dus houd de website in de gaten. Regelmatig hebben we aanbiedingen voor bakfietsen.