Tweede pinksterdag geopend van 12.00 - 17.00

Van Nicholas

Zeg je titanium fiets dan zeg je Van Nicholas. Dit Nederlandse fietsenmerk is de specialist op het gebied van titanium racefietsen, mountainbikes en toerfietsen. Titanium is uniek en mensen die op titanium fiets gefietst hebben zullen dat bevestigen. Stijf, maar toch soepel. De veerkracht zorgt ervoor dat een Van Nicholas zo veel comfortabeler fietst dan een andere fiets van bijvoorbeeld aluminium of carbon. Titanium is twee keer zo sterk als staal en 3 keer zo sterk als aluminium. De levensduur van een titanium fiets is ongekend.

Wil je een titanium fiets kopen dan ben je hier aan het juiste adres. Een Van Nicholas fiets kun je uitproberen op onze eigen testbaan. Bekijk het aanbod online of kom langs in onze winkel voor het beste advies.

Zeg je titanium fiets dan zeg je Van Nicholas. Dit Nederlandse fietsenmerk is de specialist op het gebied van titanium racefietsen, mountainbikes en toerfietsen. Titanium is uniek en mensen die op titanium fiets gefietst hebben zullen dat...

Minder lezen Meer lezen

Sorteer 1 artikelen op

  • Aanbieding

Van Nicholas fietsenwinkel

Het merk met een pracht aanbod titanium fietsen is Van Nicholas. Diverse modellen staan bij ons in de fietsenwinkel, zodat je een goed idee krijgt van de mogelijkheden. Vaak worden de fietsen op maat samengesteld, dus wil je een titanium fiets kopen kom dan even langs.