Winora

Winora is een Duits fietsmerk en opgericht in 1914. Ze hebben een breed assortiment hoge kwaliteit fietsen. Met hun fietsen willen ze iedereen dat gevoel van onafhankelijkheid geven. Stap op je Winora fiets en de wereld ligt aan je voeten. Een trouwe partner die er voor je is als je voor het eerst zonder zijwieltjes fietst, voor het eerst naar school gaat of naar het zwembad. Of als je gaat shoppen of een mooie tocht in de omgeving wilt maken. Winora maakt dat mogelijk met hun brede range aan fietsen.

Duurzaamheid vinden ze bij Winora ook erg belangrijk. Continu wordt gekeken naar mogelijkheden om afval tijdens het productieproces te verminderen of er wordt gekeken naar andere manieren om onze wereld een stukje beter te maken.

Wil je een Winora fiets kopen dan ben je hier aan het juiste adres. Een Winora e-bike, stadsfiets of trekkingfiets kun je uitproberen op onze eigen testbaan. Bekijk het aanbod online of kom langs in onze winkel voor het beste advies.

Winora is een Duits fietsmerk en opgericht in 1914. Ze hebben een breed assortiment hoge kwaliteit fietsen. Met hun fietsen willen ze iedereen dat gevoel van onafhankelijkheid geven. Stap op je Winora fiets en de wereld ligt aan je voeten. Een...

Minder lezen Meer lezen

Sorteer 76 artikelen op