11 JUNI KOOPZONDAG 12.00 - 17.00

Winora

Winora is een Duits fietsmerk en opgericht in 1914. Ze hebben een breed assortiment hoge kwaliteit fietsen. Met hun fietsen willen ze iedereen dat gevoel van onafhankelijkheid geven. Stap op je Winora fiets en de wereld ligt aan je voeten. Een trouwe partner die er voor je is als je voor het eerst zonder zijwieltjes fietst, voor het eerst naar school gaat of naar het zwembad. Maar ook als je naar de stad gaat of een mooie tocht in de omgeving wilt maken. Winora maakt het mogelijk!

Bij Winora vinden ze duurzaamheid belangrijk. Er wordt continu gekeken naar mogelijkheden om processen duurzaam in te richten, zoals het verminderen van afval tijdens het productieproces of andere manieren om de wereld een stukje beter te maken.

Winora is een Duits fietsmerk en opgericht in 1914. Ze hebben een breed assortiment hoge kwaliteit fietsen. Met hun fietsen willen ze iedereen dat gevoel van onafhankelijkheid geven. Stap op je Winora fiets en de wereld ligt aan je voeten. Een...

Minder lezen Meer lezen

Sorteer 82 artikelen op

  • Aanbieding
  • Aanbieding
  • Aanbieding

Winora Domingo 27 Heren

 1.049,-  944,10
  • Aanbieding

Winora Eflitzer I250Wh 10 S. Deore

 2.599,-  2.339,10
  • Aanbieding

Winora Eflitzer I250Wh Heren 55

 2.599,-  2.339,10
  • Aanbieding

Winora Sinus 9 H60

 3.399,-  3.059,10
  • Aanbieding
  • Aanbieding

Winora Sinus 9 Wave Lage Instap

 3.599,-  3.239,10
  • Aanbieding

Winora Sinus Ix10 Ladies D44

 2.999,-  2.699,10
  • Aanbieding

Winora Sinus N5F

 3.899,-  3.509,10

Elektrische fietsen

Fietsen is niet alleen een goede oefening, het is de ultieme manier om landschappen te verkennen en steden te ontdekken. Heb je extra hulp nodig bij het beklimmen van heuvels? Dan is de elektrische fiets van Winora de oplossing voor jou! De elektrische fietsen van Winora zijn voorzien van krachtige Bosch Performance Line motoren. Heb je meer kracht nodig? Schakel dan naar de ondersteunende modus dankzij de vele versnellingsmogelijkheden. Kies voor één van de modellen van Sinus, zoals Sinus R8F Eco Gent herenfiets met acht versnellingen of Sinus 9 Alivio herenfiets met kettingaandrijving.

Elektrische stadsfietsen

Ondertussen weet je dat een e-bike niet alleen is om naar je werk te fietsen of om te toeren. Een elektrische stadsfiets maakt de dagelijkse ritten een stuk leukere en gemakkelijker. Maak je graag functionele ritten? Dan is de elektrische stadsfiets van Winora echt iets voor jou! De Winora elektrische stadsfietsen zijn namelijk onderhoudsarm, makkelijk te bedienen en niet te vergeten zeer betrouwbaar. Niet alleen voor korte afstanden, maar ook kun je met de elektrische stadsfiets naar werk. Toeren zolang en zo vaak als je wilt en kunt! Winora Tria 10 51 is meer dan een elektrische stadsfiets, het is een echte alledaagse held. Deze elektrische stadsfiets heeft alles wat je nodig hebt en ondersteund je daar waar en wanneer je het nodig hebt.

Elektrische sportieve fietsen

Fietsen is gezond en nuttig, maar ook een favoriete hobby voor velen. Als het erop aankomt, is het leven op twee wielen een stuk gemakkelijker. Ben je op zoek naar een e-bike voor intensief gebruik? Zoek niet langer, want je bent aan het juiste adres. Met de Winora elektrische sportieve fietsen pak je altijd de fiets in plaats van de auto. Ontdek de wereld en geniet van alles wat de natuur ons biedt. Met de elektrische sportieve fiets ben je op weg naar een actievere en ontspannen levensstijl. Beleef onderweg veel plezier naar je (nieuwe) bestemming.

Winora e-bikes in de outlet

Neem ook eens een kijkje op onze outlet pagina met leuke aanbiedingen. Zo hebben we Winora elektrische fietsen in de outlet. Dit zijn elektrische fietsen die gebruikt zijn als showmodel in de winkel of fietsen van enkele jaren geleden. De Winora e-bikes in de outlet zijn gecontroleerd door onze vakmannen en worden goedgekeurd om verkocht te kunnen worden. Het aanbod van de elektrische fietsen in de outlet kan per dag verschillen.

Ervaar Winora

De Winora elektrische sportieve fietsen zijn ontworpen om op verschillende terreinen en paden te rijden. Ze zijn ontworpen met oplaadbare batterijen, Bosch motoren en regelaars voor trapondersteuning op verschillende niveaus. Wil je liever eerst de Winora elektrische fiets ervaren? Kom dan langs in onze e-bike center in Hengelo en laat je adviseren door ons team. Wil je liever contact opnemen voordat je een bestelling plaatst? Het team van Leenders Bike Totaal staat voor je klaar!